Tutustu työtehtäviin

Jäteopetuksen pitäjä

Tarjoamme tuntityötä syksystä 2023 eteenpäin. Oletko hyvä lasten kanssa, ulospäinsuuntautunut ja rohkea? Tarvitsemme jäteopetuksen pitäjän yhdistykseemme, jonka tehtävänä on pitää jäteoppitunteja Porin alueella ja lähikunnissa 4. luokkalaisille. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tehtävä vaatii omaa autoa ja 18-vuoden ikää. 

Liikennepuisto

Porin liikennepuisto Vinkkarissa on vuosittain 8-10 nuorta sunnuntaivuoroissa jakamassa polkuautoja ja valvomassa järjestystä. Työvuoro tehdään pareittain, ja työstä saa työehtosopimuksen mukaisen sunnuntaipalkan. Nakkilan liikennepuistossa on työvuoroja kolmesti viikossa heinäkuun ajan, työstä saa työehtosopimuksen mukaisen palkan.  Mukaan mahtuu 4-6 nuorta.

Siivous, pihatyöt, tarjoilu, lemmikin hoito

Työt ovat keikkaluontoista ja tarjolla asiakastilausten mukaan. 

Siivoustöissä tarjolla on pääasiassa kotisiivousta sekä ikkunanpesua. Pihatöissä  haravointi, omenoiden poimiminen maasta sekä lumisina talvina lumenluontikeikat ovat olleet tilatuimpia. Lisäksi kesäksi kaivataan usein ruohonleikkaajia. Ruohonleikkuutehtäviin on ikärajana 16-vuotta. Lemmikinhoitotehtävissä on useimmiten tarve koiran ulkoilutukselle tai kissojen ruokinnalle ja vessalaatikon siivoukselle esim. asiakkaan matkan ajaksi.

Kerhonohjaus

Kerhomme toimivat kerran viikossa, kouluvuotta myötäillen syyskuun alusta toukokuun puoleen väliin, poislukien arkipyhät ja loma-ajat. Aikatauluja ja päiviä voidaan muokata myös ohjaajan tarpeisiin sopivaksi. Kerhon ohjaamisesta saa vapaaehtoiskerhonohjaajan palkkion. Tehtävään kuuluu huolehtia kerholaisten yhteystiedoista, sekä kerhokertojen osallistujamäärien raportoinnista käytössä olevan kerhokirjan avulla. Joko toteuttaa valmista kerho-ohjelmaa (täydennettynä kerholaisten toiveilla) tai suunnitella ja toteuttaa oman näköinen ohjelma yhdessä kerholaisten kanssa. Voit myös valita, haluatko hankkia itse kerhotarvikkeet ja rahat palautetaan kuittia vastaan, vai ilmoitatko tarviketarpeet meille ja hankimme ne valmiiksi.