Tutustu työtehtäviin

Haudanhoito

Nuortemme hoidossa on yli 60 hautaa Käppärän, Noormarkun ja Ahlaisten molemmilla hautausmailla. Työn kuvaan kuuluu säännöllinen kukkien kastelu, kuivien kukkien ja lehtien sekä rikkaruohojen nyppiminen, jotta haudan yleisilme pysyy siistinä ja kauniina. Kesäsäistä riippuu miten usein haudalla pitää käydä. Urakkapalkkaus.

Liikennepuisto

Porin liikennepuisto Vinkkarissa on vuosittain 8-10 nuorta sunnuntaivuoroissa jakamassa polkuautoja ja valvomassa järjestystä. Työvuoro tehdään pareittain, ja työstä saa työehtosopimuksen mukaisen sunnuntaipalkan. Nakkilan liikennepuistossa on työvuoroja kolmesti viikossa heinäkuun ajan, työstä saa työehtosopimuksen mukaisen palkan.  Mukaan mahtuu 4-6 nuorta.

Siivous, pihatyöt, tarjoilu, lemmikin hoito

Työt ovat keikkaluontoista, ja tarjolla asiakastilausten mukaan. Olemme siirtymässä työkeikkojen jaon osalta käyttämään Helppi-sovellusta, jolloin asiakas löytää nopeammin sopivan tekijän työlleen ja tieto tehdyistä työtunneista tulee meille sähköisesti. 

Siivoustöissä tarjolla on pääasiassa perus kotisiivousta sekä ikkunanpesua. Pihatöissä  haravointi, omenoiden poimiminen maasta sekä lumisina talvina lumenluontikeikat ovat olleet tilatuimpia. Lisäksi kesäksi kaivataan usein ruohonleikkaajia. Ruohonleikkuutehtäviin on ikärajana 16-vuotta. Lemmikinhoitotehtävissä on useimmiten tarve koiran ulkoilutukselle tai kissojen ruokinnalle ja vessalaatikon siivoukselle esim. asiakkaan matkan ajaksi.

Kerhonohjaus

Kerhomme toimivat kerran viikossa, kouluvuotta myötäillen syyskuun alusta toukokuun puoleen väliin, poislukien arkipyhät ja loma-ajat. Aikatauluja ja päiviä voidaan muokata myös ohjaajan tarpeisiin sopivaksi. Kerhon ohjaamisesta saa vapaaehtoiskerhonohjaajan palkkion. Tehtävään kuuluu huolehtia kerholaisten yhteystiedoista, sekä kerhokertojen osallistujamäärien raportoinnista käytössä olevan kerhokirjan avulla. Joko toteuttaa valmista kerho-ohjelmaa (täydennettynä kerholaisten toiveilla) tai suunnitella ja toteuttaa oman näköinen ohjelma yhdessä kerholaisten kanssa. Voit myös valita, haluatko hankkia itse kerhotarvikkeet ja rahat palautetaan kuittia vastaan, vai ilmoitatko tarviketarpeet meille ja hankimme ne valmiiksi.