Palvelut

Tilaa apua arkeen

Työllistämme nuoriamme Porissa, Nakkilassa ja Noormarkussa mm. siivoukseen ja pihanhoitoon. Lataa Helppi -sovellus älypuhelimeesi tai tabletillesi ja tilaa nuori avuksesi.  Jos sinulla ei ole älylaitetta, ota yhteyttä sähköpostitse pori@4h.fi tai puhelimitse 0505615268 tilataksesi tarvitsemaasi palvelua.  Sovellus on ilmainen, nuoren työstä veloitetaan 25€/tunti/nuori sis.alv. 

Tarjoamme haudanhoitopalvelua Käppärän, Noormarkun keskustan sekä Ahlaisten molemmille hautausmaille. Hoitokausi on kesäkuun alusta syyskuun loppuun, palvelun saa tilattua joko istutuspalvelulla tai ilman, lisäksi on saatavilla haudan talveksilaitto. Hinnaston ja lisätietoja löydät Tilaa haudanhoito -sivulta. Huom. kesälle 2022 emme enää ota haudanhoitotilauksia vastaan.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kouluyhteistyö

Kouluille tarjoamme laadukkaita koulutuspaketteja: mm. Ajokortti työelämään ja 4H-yritys. Lisäksi Porin jäteneuvonnan alueella 4.-luokkalaisten jäteneuvontatunteja. Näistä lisää osiossa Palvelut kouluille.

Reilu teko -säkkikeräys

Yhdistyksemme kerää vuosittain lannoitesäkkejä vapun ja juhannuksen välillä Nakkilan ja Porin keräyspisteillämme. Vuonna 2020 keräämiemme suursäkkien määrä oli yhteensä n. 8000 kpl, kiitokset kaikille keräykseen osalllistuneille!  Lue täältä lisää keräyspisteistämme ja -ohjeistamme.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠