Tietoa meistä

4H-toiminnalla on alueellamme pitkät perinteet. Noormarkun yhdistys on perustettu jo vuonna 1928, jolloin 4H-järjestö on tullut Suomeen. Porin yhdistys on perustettu 1985, mutta toimintaa on ollut jo vuosia aiemmin toisen nimisenä yhdistyksenä. Porkkanankasvatusajoista on tultu pitkälle, sillä yhdistyksissämme testaillaan nyt nuorten työnvälityksen uutta aikakautta mobiilisovelluksen pilotointihankkeen muodossa. Tutustu Helppi-sovellukseen ja työllistä nuori avuksesi!

Yhdistystemme toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Porissa, Yhteisötalo Otavassa, pääkirjaston vieressä. Parhaiten toimiston väen tavoittaa parhaiten 10-15 välillä.

Kiinnostaisiko kerhon ohjaaminen?  Haluatko olla mukana mahdollistamassa mukavaa ja kehittävää tekemistä lapsille? Onko juuri sinulla miljoona ja yksi upeaa ideaa ja halua ohjata 4H-kerhoa? Jos osui, niin ota yhteyttä! Lisätietoja ja hakulomake myös ohjaustehtäviin Töitä -välilehdellä.

Ota yhteyttä

Porin ja Noormarkun 4H-yhdistykset, 

Otavankatu 5, 28100 Pori

Toiminnanjohtaja Minka Uusi-Kartano 

sähköposti: pori@4h.fi   

puh. 0505615268    

Löydät meidät myös somesta:

Instagram Twitter Snapchat: porinseudun4h

Yhteydenotto

Liity jäseneksi

Allaolevalla linkillä pääset liittymään jäseneksemme, valitse pudotusvalikosta joko Pori tai Noormarkku, riippuen kumpaan yhdistykseen haluat liittyä, ja seuraa ohjeita. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!