Tietoa meistä

4H-toiminnalla on alueellamme pitkät perinteet. Noormarkun yhdistys on perustettu jo vuonna 1928, jolloin 4H-järjestö on tullut Suomeen. Porin yhdistys on perustettu 1985, mutta toimintaa on ollut jo vuosia aiemmin toisen nimisenä yhdistyksenä. Porkkanankasvatusajoista on tultu pitkälle, sillä yhdistyksissämme testaillaan nyt nuorten työnvälityksen uutta aikakautta mobiilisovelluksen pilotointihankkeen muodossa. Tutustu Helppi-sovellukseen ja työllistä nuori avuksesi!

Yhdistystemme toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Porissa, Yhteisötalo Otavassa, pääkirjaston vieressä. Parhaiten toimiston väen tavoittaa parhaiten 10-15 välillä.

Toiminnanjohtajan sijainen Nitta Lindroos huolehtii toiminnan taloudesta, nuorten työllistämisestä sekä kumppanuuksista.

Toiminnanohjaaja Essi Huhtamäki huolehtii kerhotoiminnasta, kansainvälisyysasioista sekä someviestinnästä.

Jäteneuvonnassa ja Ajokortti työelämään -koulutuksissa mukana Essin ja Nittan lisäksi kouluttajana myös Sini Kivinen.

Kiinnostaisiko kerhon ohjaaminen?  Haluatko olla mukana mahdollistamassa mukavaa ja kehittävää tekemistä lapsille? Onko juuri sinulla miljoona ja yksi upeaa ideaa ja halua ohjata 4H-kerhoa? Jos osui, niin ota yhteyttä! Lisätietoja ja hakulomake myös ohjaustehtäviin Töitä -välilehdellä.

Porin ja Noormarkun 4H-yhdistykset,

Otavankatu 5, 28100 Pori

sähköposti: pori@4h.fi

Toimisto puh. 0505615268     Kerhotoiminta puh. 0444910108

Löydät meidät myös somesta:

Instagram Facebook Twitter Snapchat: porinseudun4h

Yhteydenotto *

Liity jäseneksi

Allaolevalla linkillä pääset liittymään jäseneksemme, valitse pudotusvalikosta joko Pori tai Noormarkku, riippuen kumpaan yhdistykseen haluat liittyä, ja seuraa ohjeita. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!