Palvelut kouluille

Ajokortti työelämään -koulutus

Ajokortti työelämään on 0,5 opintopisteen laajuinen koulutus, jonka osaamistavoitteet ovat EQF-tasolla 3. Koulutuksen suorittanut osaa kertoa perusasioita työnhausta, työelämän käytännöistä ja asiakaspalvelusta. Opintopisteytetyn todistuksen myöntää Opintokeskus Sivis.

4H-yhdistykset järjestävät yhteistyössä yläkoulujen kanssa Ajokortti työelämään -koulutuksia ympäri Suomen. Se sopii ennen TET-jaksoa suoritettavaksi.

Autetaan yhdessä nuoria turvallisesti työelämän alkuun!

4H-yrityskoulutus

Koulutuksessa mietitään ideoita, joilla voi tienata omaa rahaa ja suunnittella kannattavaa yritystoimintaa. Koulutuksessa käydään läpi muun muassa yrityksen viestintää- ja markkinointia, talouden suunnittelua, kirjanpitoa ja verotusta sekä raportointia.

Jäteneuvonta

Porin ympäristovirasto haluaa tarjota kaikille alueensa 4. -luokille  jäteneuvontatunnin.

Tunti kestää noin 45 minuuttia, ja sisältää 15-25 minuuttia kestävän lajittelutehtävän, sekä Powerpoint-osuuden. Käytettävissämme on 1-3 tunninpitäjää, joten tarvittaessa saamme useammankin luokan käytyä saman aikaisesti omissa luokissaan. Pyrimme vuosittain käymään läpi kaikki viraston alueen 4.-luokat, yhdistelmäluokat joka toinen vuosi. 

Erityisesti, jos koulullesi on tulossa ympäristöteemainen viikko, jolle haluatte saada nelosten jäteopetuksen sovittua, kannattaa asiasta sopia hyvissä ajoin sähköpostilla pori@4h.fi.