Kurssit ja kerhot

4H-kerhomme ovat pääasiassa kerran viikossa toimivia monitoimikerhoja, joissa opitaan tekemällä arjen taitoja leikin lomassa. 4H-kerhot on suunnattu 6-12-vuotiaille ellei toisin mainita. Ohjelmassa on kädentaitoja, kokkausta, leivontaa, pelejä ja leikkejä sekä ulkoilua mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi alueella toimii teemakerhoja. Kerhokausi käynnistyy aina syyskuun alussa. Aloituspäivä mainittu allaolevassa kerholistassa. Saamme kerho- ja leiritoimintaamme tukea Aluehallintovirastolta.

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan myös erilaisia harrastekursseja 6-12 -vuotiaille, esimerkkinä skräppäys-kurssi. Yli 13-vuotiaille tarjolla on työllistymiseen ja yrittäjyyteen valmentavia kursseja. Lisätietoja kursseistamme vasemman laidan Kurssit-osiossa.

Tule mukaan kivaan toimintaan! 

Ilmoittautumislomakkeen löydät vasemmasta laidasta (älylaitteilla oikean yläkulman valikkoikonin takaa) kohdasta Kerhotoiminta, alta löydät myös listauksen kaikista kerhoistamme ja niiden kokoontumisajoista. Aikataulut ja paikat päivitetään vuosittain elokuun aikana. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kerhomme Porissa, Nakkilassa ja Noormarkussa

Kerhokalenteri 2021-2022

Pori:

Toejoen monitoimikerho, 9.9. alk. Toejoen koulun iltistilassa, TO 17-18, ohjaajana Emmi 

Väinölän monitoimikerho, 14.9. alk. Väinölän koululla, TI 17-18, ohjaajana Sofia

Tuorsniemen monitoimikerho, 9.9. alk.Tuorsniemen koululla TO 17-18, ohjaajana Kristiina. HUOM. Kerho täynnä!

Safkasankarit -kokkikerho, 8.9. alk. PSYLlin kotitalousluokassa, KE 18-19:30, ohjaajana Inka

Yhteisötalon  monitoimikerho, 8.9. alk. Yhteisötalo Otavan kellarin kapinetissa,  KE 17-18, ohjaajina Julia ja Juulia. Kerho on kokonaan peruttu, koska osallistujia ei ole.

Kellahden 4H-klubi +13v, 21.8. alk. Kellahden vanhalla koululla, PE 18-20 Anna-Kaisa ja Taija 

Nakkila:

Matomäen Metsäsalapoliisit-kerho 2.9. alk. Hormiston kylätalolla TO 17-19, ohjaajina Henni, Pinja ja Matti

Noormarkku:

Söörmarkun Safkasankarit-kokkikerho, 13.9. alk. Söörmarkun Nuorisoseurantalolla MA 17-18:30 ohjaajana Inka. Kerho on valitettavasti tauolla ohjaajan estymisen vuoksi. Yritämme löytää uuden ohjaajan mahdollisimman pian. Jos olet kiinnostunut ohjaamisesta, ole meihin yhteydessä sähköpostitse pori@4h.fi.

Finpyyn monitoimikerho, 13.9. alk. Noormarkun kirjastossa, alakerran nuorisotilassa MA 17-18, ohjaajana Elsa

Lassilan Safkasankarit-kokkikerho, 17.8. alk. Lassilan pappilassa, TI 18-19:30, ohjaajina Mervi ja Kreetta