Kerhotoiminta

Kerhoiluissa huomioimme hyvän käsihygienian ja reagoimme kulloistenkin viranomaissuositusten sekä 4H-liiton linjausten mukaisesti tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue kerhoturvallisuudesta tarkemmin tästä. Ettehän osallistu kerhokerralle nuhaisena tai jos kerholaisella tai perheessänne on muita koronan oireita. Koronatilanteen pahetessa meillä on valmius aloittaa etätoiminta. Jotta varmistaisimme ajatasaiset yhteystiedot ja pystyisimme ennakoimaan kerhoryhmien kokoa, ilmoittautukaa kerhoon. Pidätämme oikeuden kerhokertojen perumiseen ja/tai etäyttämiseen kerhokaudella eikä maksettuja jäsen/kerhomaksuja palauteta. Tänä vuonna suosittelemme maksamaan jäsenmaksun vasta, kun olemme vahvistaneet, että kerhosi pääsee alkamaan. Kiitos yhteistyöstä!

4H-kerhomme ovat pääasiassa monitoimikerhoja, joissa opitaan tekemällä arjen taitoja leikin lomassa. Ohjelmassa on kädentaitoja, kokkausta, leivontaa, pelejä ja leikkejä sekä ulkoilua mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi alueella toimii teemakerhoja. 4H-kerhot on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille ellei kerhon tiedoissa toisin mainita.

Tule mukaan kivaan toimintaan! Kerhokausi 2020-2021 käynnistyy syyskuun alkupuolella, ilmoittaudu mukaan!

Kerhojen esittelyt  ja ilmoittautumislomakkeen löydät vasemmasta laidasta kohdasta Kerhotoiminta (älylaitteella oikealta löytyvän valikkoikonin takaa). Kerhot ja kurssit -etusivulta alaosasta löydät listauksen kaikista kerhoistamme ja niiden kokoontumisajoista. Oikeudet muutoksiin kerhoajoissa ja paikoissa pidätetään.