Työpalvelu

Tilaa puhtautta kotiisi tai työpaikalle!

 

Reippaita 4H-nuoria valmiina siivous- ja juhlapalvelutöihin

Työpalvelun työntekijät ovat Porin 4H-yhdistyksen 14-28-vuotiaita nuoria. Siivouspalvelun nuoria voit tilata ikkunanpesuun, perussiivoukseen tai suursiivoukseen. Juhlapalvelun nuoret ovat valmiina erilaisiin keittiö- ja tarjoilutehtäviin.

Tilaa 4Help-sovelluksella

Siivous- ja juhlapalvelun nuoren voi tilata töihin ilmaisella 4Help-sovelluksella. 4Helpin voit ladata puhelimeen, tablettiin tai muuhun mobiililaitteeseen App Store tai Google Play -sovelluskaupasta. Voit käyttää sovellusta myös tietokoneella osoitteessa https://4help.app.

Hinta 23,00 € / tunti, sis. alv 24 %

(minimilaskutus 1 h)

Hinta sisältää

  • nuoren työehtosopimuksen mukaisen palkan lomakorvauksineen
  • palkan sivukulut kuten vakuutukset
  • kirjanpidon ja palkanlaskennan sekä
  • työnjohdon ja perehdyttämisen kulut.

Työpalvelun kautta tilattu työn on kotitalousvähennyskelpoista, mikäli verottaja on niin määritellyt. Katso täältä kotitalouden piirissä olevat työt.

Työtä nuorille vastuullisesti

4H:n työpalvelu on helppo tapa auttaa nuorta työllistymään. 4H-nuori saa työstään vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Yksityishenkilöt, yritykset ja yhdistykset voivat vaivattomasti tilata 4H-nuoren töihin, kun 4H-yhdistys huolehtii rekrytoinnista ja työnantajavelvoitteista.

Yritteliäisyyttä

4H-yhdistys kouluttaa työpalvelun nuoret kyseiseen tehtävään, asiakaspalveluun ja työelämän pelisääntöihin. Keskeinen tavoite on kuitenkin tarjota nuorille mahdollisuus ensimmäisiin kosketuksiin työelämään ja siksi työpalvelusta tilattu nuori on harvemmin ammattilainen. Perehdyttämällä reippaan ja oppimishaluisen nuoren tilaamaasi työtehtävään paikan päällä, autat osaltasi nuoren kehitystä yritteliääksi ja vastuuntuntoiseksi kansalaiseksi. 

Palaute

Olemme kiitollisia palautteesta työpalveluun tai 4Help-sovelluksen käyttöön liittyen. Lähetä kokemuksesi sähköpostilla pori@4h.fi. Kiitos.

 

Kiitos, että olet mukana tarjoamassa nuorelle työtä ja tärkeää työkokemusta!

 

 

Porin 4H-yhdistys
Otavankatu 5
28100 Pori

050-5615268
pori@4h.fi

www.pori.4h.fi
Blogi: pori4h.blogspot.fi​
Facebook: Porin seudun 4H
Instagram ja Twitter: porinseudun4h

Y-tunnus: 0609759-5
IBAN: FI12 5700 0220 0390 20
BIC: OKOYFIHH